בסרטון הבא אני ממחישה באמצעות המאפים המקושטים איך העין אוכלת הרבה לפני החך. הפעם אלמד כיצד להכין עוגיות מעוצבות לאירועים ולאנשים המיוחדים לכם. הפרדוקס הוא שהן נראות כל כך יפה שחבל לקלקל ולאכול אותן. טיפ: תכינו כמות גדולה
רצוי להכין את הבצק כמה שעות קודם ולהכניס למקרר למנוחה. מומלץ להוציא אותו מהמקרר כעשר דקות לפני העבודה.
מחממים תנור לחום בינוני, 175 מעלות.
לשים את הבצק על משטח מקומח מעט.
מרדדים לעובי של חצי ס"מ, קורצים צורות ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים של כחצי ס"מ.
מכניסים לתנור ואופים כ-12 דקות עד שהשוליים התחתונים של העוגיה מזהיבים.
מוציאים את התבנית ולא נוגעים בעוגיות עד לצינון (העוגיות משלימות את האפייה בתבנית מחוץ לתנור).
יפה מאוד ונראה טעים בהצלחה בהמשך..........
השבמחקכל הכבוד בתאבון............
השבמחקיש לך מפעל איפה הוא?
תודה על הסרטונים האים ניתן להחליף את החמאה במחמאה?
השבמחק