יום שישי, 24 בפברואר 2012

איך לעצב עוגיות בבצק סוכר?




בסרטון הבא אני ממחישה באמצעות המאפים המקושטים איך העין אוכלת הרבה לפני החך. הפעם אלמד כיצד להכין עוגיות מעוצבות לאירועים ולאנשים המיוחדים לכם. הפרדוקס הוא שהן נראות כל כך יפה שחבל לקלקל ולאכול אותן. טיפ: תכינו כמות גדולה

חומרים:
(לכ-45 עוגיות בינוניות)

5 כוסות קמח (לא תופח!)
1 כוס סוכר
400 גרם חמאה רכה
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1 כפית קינמון
קמצוץ מלח

לעוגיות כהות (שוקולדיות) מוסיפים 1/2 כוס קקאו

אופן ההכנה

רצוי להכין את הבצק כמה שעות קודם ולהכניס למקרר למנוחה. מומלץ להוציא אותו מהמקרר כעשר דקות לפני העבודה.
מחממים תנור לחום בינוני, 175 מעלות.
לשים את הבצק על משטח מקומח מעט.
מרדדים לעובי של חצי ס"מ, קורצים צורות ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים של כחצי ס"מ.
מכניסים לתנור ואופים כ-12 דקות עד שהשוליים התחתונים של העוגיה מזהיבים.
מוציאים את התבנית ולא נוגעים בעוגיות עד לצינון (העוגיות משלימות את האפייה בתבנית מחוץ לתנור).

צפו בסרטון וראו כיצד מקשטים את העוגיות.

בהצלחה!!

שריתוקה
www.sarituka.co.il






3 תגובות:

  1. יפה מאוד ונראה טעים בהצלחה בהמשך..........

    השבמחק
  2. כל הכבוד בתאבון............
    יש לך מפעל איפה הוא?

    השבמחק
  3. תודה על הסרטונים האים ניתן להחליף את החמאה במחמאה?

    השבמחק